Maize

Mooi pille vir groot sandland planters.

Area: Wesselsbron

Agent: Manie Claasens

Boer: Confidential

Proef: Preplant Atlas en plant met Atlas totale bemesting N 99: P 18,7: K 24.4

Dieselfde geplant met chemise kunsmis.

Opbrengs met Atlas: 300kg /ha meer.

Kommentaar: Hierdie proef is gedoen in nat jaar op sandlande

Your email address will not be published. Required fields are marked *

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-image: url(http://atlasorganic.co.za/wp-content/uploads/2017/09/Maize_Paulpietersburg-comp.jpg);background-color: rgba(255,255,255,0);background-size: cover;background-position: center center;background-attachment: fixed;background-repeat: no-repeat;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 550px;}div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container.dfd_stun_header_vertical_parallax {-webkit-transform: -webkit-translate3d(0,0,0) !important;-moz-transform: -moz-translate3d(0,0,0) !important;-ms-transform: -ms-translate3d(0,0,0) !important;-o-transform: -o-translate3d(0,0,0) !important;transform: translate3d(0,0,0) !important;}